Lighthouse

Contact

Laat je gegevens achter en we bellen of mailen je desgewenst terug, meestal nog dezelfde dag.

  Krachtversterkers

  Wij geloven in de kracht van mensen, teams en organisaties. Onze focus is deze kracht te versterken en tegelijkertijd ruimte te maken voor het echte gesprek. Wij werken systemisch met de boven- en / of onderstroom om teams, leiders en organisaties effectiever te laten werken met meer werkplezier.

  Krachtversterkers zijn specialisten in het ontwikkelen van teams, leiders en professionals. Met een sterk strategisch en analytisch oog maken wij zichtbaar wat er echt aan de hand is. Zowel in de organisatie (strategische koers, besluitvorming, spelregels) als aan de mens-kant (daadwerkelijk gedrag en patronen van teams, leiders en medewerkers). Om vervolgens met chirurgische precisie interventies te doen die echt impact maken.

  Hierbij schuwen wij de pijn en emotie niet. Onze ervaring leert dat als de vuurtoren het licht kan laten schijnen op dat wat lastig is, de oplossing dichterbij is dan je denkt. Geen opdracht is hetzelfde én geen aanpak is hetzelfde. Wij leveren altijd maatwerk. Afhankelijk van het vraagstuk en/of de omvang van het team, werken we alleen of samen. Onze focus ligt op het versterken van teams, het versterken van leiderschap en het versterken van professionals.

  Aandacht voor de inhoud.

  Aandacht voor de mens.

  Contact

  Krachtversterkers

  Openingstijden

  Maandag-vrijdag

  09:00 – 18:00

  Zaterdag, zondag en avonden

  op aanvraag

  Mariette Hamer
  Maaike Hoogenboom-Westerbeek
  Home