Versterken van leiderschap

Jouw gedrag bepaalt jouw succes als leider

Leiderschap is het leukste én moeilijkste wat er is. Elke avond aan het werk. Een duidelijke koers is uitgezet maar niemand komt in beweging. Beslissingen die in het team horen te liggen, en die toch weer op jouw bord belanden. Voelbare spanningen terwijl iedereen mooi weer speelt. Je beste performer die opeens overwerkt thuis zit. Verschillende vraagstukken die vragen om verschillende leiderschapsstijlen zodat ze op de juiste manier bijdragen om al die persoonlijkheden, jouw team, tot bloei te laten komen.

Leiders zijn de spil in organisaties. Hoe kun jij jouw leiderschapskracht versterken? Wij zien de leider als een baken. Je bent immer je eigen vuurtoren. Hoe meer jij in je kracht staat en licht uitstraalt, hoe makkelijker en leuker de rol is. Hoe effectiever het leiderschap, hoe groter de bijdrage aan de koers van de organisatie.

Wij van Krachtversterkers versterken leiders in hun rol. Wij werken met leiders met lef. Door samen in de spiegel te kijken. Wat staat al in het licht? Wat staat in de schaduw? Leiderschap versterken door te kijken naar jouw gedrag En het effect hiervan op anderen. Welke patronen liggen hieronder. Wat zijn jouw drijfveren en zit jij in de flow? En waar lekt jouw energie weg?

Samen gaan we op reis. Deze ontdekkingsreis is een combinatie van het individueel coachen van de leider en verschillende ontwikkeltrajecten met jouw team. Soms kan het ook helpend zijn om zelf of samen met je team nieuwe vaardigheden aan te leren. Zodat je gereedschap in handen te hebt voor de dag van morgen. Eens doorpraten?

AANPAK
CONTACT